Monday, April 13, 2015

CETAK T-SHIRT DAINESE VR46


Assalamualaikm & salam sejahtera semua.....

Kami nak kongsi hasil cetakan yang mencabar ni..hehehe..cetakan depan & belakang.Banyak jugak warna tu kan.Macam biasa konsep yang kami gunakan..cetak warna putih dulu..kemudian cetak warna yang berikutnya.

Untuk bahagian hadapan..ada 4 warna.Jadi 4 unit acuan perlu disediakan.













Untuk cetakan belakang ada 6 warna..jadi,kami buat 6 acuan..macam biasa la kan..yg penting cetak putih dulu untuk menaikkan lagi warna-warna yang berikutnya.
Nak cerita..panjang jugak ni..hehehe.Apapun,jika anda berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus hubungi  kami ye..Whatsap je 011-17967259 Email : unikreatif2u@gmail.com.

Terima kasih.

We Can Print For You

CETAK T-SHIRT COUPLE

Assalamualaikum & selamat petang semua.. :)

Lama dah tak update blog ni..terlalu sibuk sangat.hehe..Ok hari ni nak cerita tentang cetakan t-shirt couple ni.Tempahan dua helai je..Harga memang agak mahal sebab nak tampung kos buat acuan.

Acuan/skrin yang dibuat 4 unit..2 unit untuk cetakan bahagian hadapan..2 unit lagi ectakan untuk bahagian belakang yang ada gambar katak cute tu..hihihihi





Pada permulaan,sebelum cetakan warna merah dimasukkan,kita perlu cetak warna putih dulu sebagai tapak supaya bila kita cetak warna merah,warna tersebut akan jelas naik.berbanding kalau tanpa ada warna putih,warna merahnya agak kelam-kelam sikit & perlu 5-6kali cetakan.



Ini hasil warna merah selepas cetakan tapak iaitu warna putih.





Bahagian cetakan belakang juga sama..kita perlu cetak warna putih dulu sebagai tapak,kemudian baru kita masukkan warna yang berikutnya, :)


Jika anda ada sebarang pertanyaan,jangan malu-malu untuk terus hubungi kami :

WHATSAPP : 011-17967259
Email : unikreatif2u@gmail.com

Saturday, March 14, 2015

TEMPAHAN T-SHIRT I AM































``We Can Print For You``



UNTUK SEBARANG PERTANYAAN & TEMPAHAN

Sila Hubungi :
011-17967259 (Whatsapp/SMS/Call)
014-5138759 (SMS/Call)

Email : unikreatif2u@gmail.com


CETAK T-SHIRT KETAPANG TYRE SERVICES















We Can Print For You



UNTUK SEBARANG PERTANYAAN & TEMPAHAN

Sila Hubungi :

011-17967 259 (Whatsapp/SMS/Call)
014-5138759 (SMS/Call)
Email : unikreatif2u@gmail.com

Thursday, March 12, 2015

CETAK T-SHIRT I AM















Untuk sebarang pertanyaan & tempahan

Sila hubungi :

011-17967259 (Whatsapp/SMS/Call)
014-5138759 (SMS/Call)

Wednesday, June 25, 2014

T-SHIRT I AM (PRE-ORDER JUN 2014)

TEMPAHAN T-SHIRT I AM PRE-ORDER

TEMPOH PRE-ORDER : 26 JUN-30 JUN 2014
TEMPAHAN AKAN DIPOS PADA : 7 JULAI 2014

Saiz XS - 3XL
100% Cotton 





DAPATKAN Sehelai T-Shirt I AM...! Anda boleh masukkan nama/tulisan yang anda mahukan....


 HARGA :

1-20 Helai : RM25 (Termasuk Pos)
21 -50 Helai : RM23 (Termasuk Pos)
51 - 100 Helai : RM20 (Termasuk Pos)


@ Sabah/Sarawak +RM3 untuk Pos

@Lengan Panjang +RM4




CARA TEMPAHAN :

Sila buat bayaran ke akaun berikut







Selesai anda membuat pembayaran sila emailkan slip bank ke unikreatif2u@gmail.com bersama-sama maklumat berikut : 

Nama Penuh Anda :
Alamat Penghantaran:
Email :
No Telefon :
Jumlah T-shirt :
Saiz T-shirt & Nama/Design untuk dicetak :
Sila asingkan Saiz & Nama (Jika Tempahan Melebihi 1 Unit)



TERIMA KASIH